Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

9 Agustus 2016

, , , , , , , , , ,

BALI ONE DAY ITINERARY (and stay at KOKONUT SUITES)

Share


I went to Bali once in a while, but mostly for scuba diving. Teman-teman biasanya bertanya, "ngapain lagi ya di Bali?"


I went to Bali once in a while, but mostly for scuba diving. Friends usually ask, "what else can we do in Bali?"

Well, here's my Bali itinerary when I don't do scuba dive, just a nice leyeh-leyeh, makan-makan, nongkrong-nongkrong day :)

Well, here's my Bali itinerary when I do not do scuba dive, just a nice chill and relax time, eating, hanging out during the day :)

Breakfast at Livingstone Bakery



This is a complimentary breakfast if you stay at Kokonut Suites, otherwise, you can still also enjoy breakfast at this cozy wooden-atmosphere cafe/restaurant/bakery.


Watermelon bread jadi makanan favorit dari Livingstone, dan tentunya mempercantik breakfast kita :)

Watermelon bread is one favorite food in Livingstone, and certainly beautifies our breakfast :)



After breakfast, if you still want more coffee, ada coffee shop di lantai atas Livingstone sekaligus concept store BURO.

After breakfast, if you still want more coffee, there's a coffee shop on the top floor at Livingstone and also BURO concept store.

Livingstone Bakery
Jl. Petitenget No. 88X
Kerobokan, Bali
Opening Hours: 7AM - 10 PM

Sightseeing around Seminyak

Went to beanbag paradise ha!
Strolling around Seminyak - Legian is always fun, entah extra nongkrong di cafe, atau sekadar melihat-lihat dreamcatcher, jewelleries, pillow, beanbags atau hammock.


Strolling around Seminyak - Legian is always fun, whether an extra hanging out in cafes, or just look for dreamcatcher, jewelleries, pillow, beanbags or hammock.
 
To THE BEACH: TEGAL WANGI

(40 menit drive dari Seminyak)

See? Nobody there!
Longing for not-so-crowded beach? Pantai Tegal Wangi bisa jadi opsi, meski tidak se-sepi pantai-pantai di Timur, namun kita dapat memiliki banyak area yang terasa private di pantai yang berpasir putih ini sambil menikmati laut biru yang menyenangkan.


Longing for not-so-crowded beach? Tegal Wangi Beach could be an option, although not as deserted as the beaches in the East, but we can have a lot of area that feel very private with white sandy beach while enjoying a pleasant blue sea.
 
Pantai Tegal Wangi
Jl. Tegal Wangi, Jimbaran, Kuta Selatan
Badung, Bali

LUNCH at Bale Udang Mang Engking

(30 minutes drive dari Tegal Wangi)



"Gubug" atau saung-saung di atas kolam ikan membuat suasana di Bale Udang Mang Engking menjadi sangat menenangkan. Makan siang di bale-bale yang teduh, plus memberi makan ikan (kita bisa membeli makanan ikan yang disediakan) jadi relaksasi yang menyenangkan. 


"Gubug" or huts above the fish pond create an atmosphere in Bale Udang Mang Engking which is very soothing. Lunch on a shady bench, plus feeding fish (we can buy fish food supplied) is a pleasant relaxation.

YUM!
One thing to try, of course, the prawn dishes, mulai dari udang bakar madu, udang bakar lecker, tumis udang, all gooood!

One thing to try, of course, the prawn dishes, ranging from honey grilled shrimp, grilled shrimp lecker, sauteed shrimp, all gooood!

Bale Udang Mang Engking Kuta
Jl. Nakula No. 88
Sunset Road
Kuta, Bali
Opening Hours: 11AM - 11PM

Have some FUN at UPSIDE DOWN WORLD

(10 minutes drive dari Bale Udang)



Datang bersama teman, keluarga, atau pasangan ke Upside Down World selalu seru. Set ruangan-ruangan yang dibuat seakan-akan "terbalik," membuat kita berusaha kreatif mengambil angle dan berpose unik agar saat foto dibalik, voila! it's funny :)


Come with friends, family, or partner to Upside Down World is always exciting. The chambers set are made as if they are "upside down," makes us try to take a creative angle and unique pose that when the photos were reversed, voila! it's funny :)
 
Upside Down World Bali
Jl. By Pass Ngurah Rai No 762
Pemogan, Denpasar, Bali
Opening Hours 9AM - 9PM

Afternoon Breeze at La Laguna

(30 minutes drive dari Upside Down World)


Sore hari saat yang menyenangkan untuk datang ke La Laguna di Jalan Pantai Kayu Putih, Canggu. Saat hari mulai gelap, lampu-lampu menyala dan memberikan atmosfir yang berbeda.


Afternoon is a right time to come to La Laguna in Jalan Kayu Putih Beach, Canggu. When it grew dark, the lights were on and give a different atmosphere.
 
La Laguna Bali
Jl. Pantai Kayu Putih
Banjar Tegal Gundul, Canggu, Bali
Opening Hours: 11AM - 11PM

STAY: KOKONUT SUITES

(19 minutes drive from La Laguna)




Spacious!

One thing about Kokonut Suites, it feels like your own place, your own apartment karena konsep suites di sini adalah satu unit tidak hanya kamar, namun lengkap dengan livingroom, dining area, dan dapur, cocok untuk longstay bersama teman-teman atau keluarga dengan area kamar yang cukup luas.


One thing about Kokonut Suites, it feels like your own place, your own apartment because the concept of suites here is one unit not only rooms, but complete with livingroom, dining area and kitchen, perfect for longstay with friends or family with the rooms' area which are quite spacious.


Selain lokasi strategis di Jalan Petitenget, Seminyak, saat kita ingin bersantai saja di hotel, kita dapat menikmati ketenangan dan rimbunnya pohon kehijauan di pool area Kokonut Suites, so this is a perfect place to stay in Seminyak :)


In addition to a strategic location in Jalan Petitenget, Seminyak, when we want to relax alone in the hotel, we can enjoy the tranquility and lush greenery of trees in the pool area of Kokonut Suites, so this is a perfect place to stay in Seminyak :)
  
Kokonut Suites
Jl. Petitenget No. 88
Kerobokan, Bali

So, when you'll visit Bali?

@marischkaprue - Bali never disappoint her :)

ROUTE MAP

5 comments:

Cumilebay MazToro mengatakan...

Bali selalu merindu, banyak yg bisa di lakuin dan ngak bakal bosen

Aa Indra mengatakan...

Waaah, jadi nggak sabaar nih pengin cepet-cepet bulan oktober. Karena nanti ke sana, tapi nggak di Kokonut Suites.

Vonny mengatakan...

wah thank you mba rekomendai pantai sepinya!

Dee - @HEYDEERAHMA mengatakan...

Bali emang nggak ngebosenin, selalu pengen balik travelling kesana :')

fajriyah restiyana mengatakan...

hai ka marischka prudence blognya bagus. Mau tanya cara buatnya gimana ? hehe