Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

13 Juni 2016

, , , , , , , ,

HONEYMOON SPOT BALI: BERRY AMOUR

Share


It's hard to separate romantic mood from this villa in Kerobokan, Bali. Berry Amour, the name itself define how romatic mood is the main theme of all the villas.



Ada 20 unit villa di Berry Amour dengan tiga tema interior yang berbeda, Mystique, Temptation dan Desire, namun semua unit memberikan mood private villa yang serupa: tenang, private space, private pool, kitchen and private jacuzzi (my fav).


There are 20 units of villas in Berry Amour with three different interior themes, Mystique, Temptation and Desire, but all units provide a similar mood of private villa: quiet, private space, private pool, kitchen and private jacuzzi (my fav).







Saya memilih unit dengan desain Mistique, a bit of combination of Asian heritage, nature and modern. Kamar mandi dengan konsep open space, langsung menyatu dengan area jacuzzi persis di depan private pool. It's a  really photogenic and cozy villa to spend with your love one.


I chose the unit with Mistique theme, a bit of combination of Asian heritage, nature and modern. The bathroom with the concept of open space, directly integrates with jacuzzi area just in front of the private pool. It's a really photogenic and cozy villa to spend with your loved one.



Another thing you must try in Berry Amour is it's beautiful floating breakfast. Setiap harinya kita dapat memilih, breakfast on villa dengan set di dining area, bed breakfast atau floating breakfast di pool. Tentu saja yang paling menyenangkan adalah floating breakfast where you can dip in the water, enjoy freshwater, morning sunlight while having your breakfast floating on the pool :)


Another thing you must try in Berry Amour is it's beautiful floating breakfast. Every day we can choose, breakfast on villa set in the dining area, bed breakfast or breakfast floating in the pool. Of course the most fun is floating breakfast where you can dip in the water, enjoy freshwater, morning sunlight while having your breakfast floating on the pool :)



Romantic dinner set

Another signature experience di Berry Amour adalah romantic Balinese Dinner dengan set cantik di villa, elemen-elemen Bali (men will get udeng - ikat kepala khas Bali, while women will get Balinese shawl), dan fusion menu antara Bali dan Jawa, we can choose what kind of menu we would like to try.


Another signature experience at Berry Amour is a romantic Balinese Dinner with a set of gorgeous villas, elements of Bali (men will get udeng - headband Balinese, while women will get Balinese shawl), and fusion menus between Bali and Java, we can choose what kind of menu we would like to try.



This is one of the perfect spot to enjoy private villa without getting too far from all those stores and cafes you want to visit in Bali, ressens l'amour!

@marischkaprue -  l'amour de sa vie

NOTES

BERRY AMOUR ROMANTIC VILLA
Jl. Batu Belig, Kerobokan, Kuta Utara
Kabupaten Badung, Bali
T: 0361 4737405

RATE
Start from Rp. 2,5 juta/ night

NOTES
Roses, flower petals on the bed & jacuzzi is included, just let them know before 

Also check out another Avilla properties here
or on Avilla social media here

***

9 comments:

Lintang Noviantara mengatakan...

omg omg omg, what a beautiful place. tempatnya yahud banget!!!!
Cuma lihat dari fotonya aja bisa bayangin tenangnya nginep di situ.
Kayaknya salah nih ngunjungin blognya kak pru pas lagi bokek, bikin pengin ke sana!

Kevin (braafgoods.com) mengatakan...

Cocok banget nih buat honeymoon tempat kayak gini, dengan rate yang masih terjangkau juga. I love Indonesia and Bali :D

Lina W. sasmita mengatakan...

Duh Prue, selalu woow suka banget dengan foto-foto kamu lagi dimana pun. I'm one of your fanatic fan.

muhammad akbar mengatakan...

Villanya adem banget yah dengan pepohonannya, desain ruangannya apalagi dengan private poolnya. Mungkin suatu saat disana bersama orang yang tepat.

vitrie maulani mengatakan...

selalu sukses bikin envy, nice villa :)

Beauty Redemption | What to do in Nusa Dua

Timo mengatakan...

Wow emang suka banget kl di vila ada private pool-nya!

But, i've never tried that floating breakfast! Ngeri2 tumpah minumannya haha!

Cumilebay MazToro mengatakan...

Sarapan manja nya terapung sendu di kolam renang itu bikin meriang pengennnnnnnnn

Ajinkyatours mengatakan...

Visit the Heaven on earth kashmir tours packages and get blessed by Mata Vaishnodevi tour with Ajinkya tours affordable tour packages and create memories for lifetime.

http://ajinkyatours.in/Kashmir_tour.aspx

Anonim mengatakan...

What a perfect place for honeymoon! We spent our honeymoon we had booked via http://7.holiday in this villa too and must say our stay there was just perfect. Hope you had great time in there too)